Accessibility icon

Otvoren prvi Poziv u okviru Interreg Euro-MED 2021.-2027. Programa

25. veljače 2022.

Dana 24. veljače 2022. objavljen je prvi Poziv na dostavu projektnih prijedloga unutar programa transnacionalne suradnje Interreg Euro-MED 2021-2027.
Poziv je namijenjen javnim i privatnim organizacijama sa sjedištem u regijama mediteranskog područja.
Poziv se provodi u okviru Specifičnog cilja 6.6 „Aktivnosti za potporu boljem upravljanju suradnjom“ unutar programskog Prioriteta 3 “Upravljanje Mediteranom” te se odnosi na dvije vrste projekata:

– projekte tematskih zajednica
– projekte institucionalnog dijaloga

Cilj poziva je omogućiti bolju koordinaciju zajednice projekata u svrhu međusobne razmjene znanja i jačanja sinergija, oblikovanje projektnih rezultata u praksu i politike na programskom području te podrška prijenosu i implementaciji rezultata tematskih projekata u prakse i politike.

Projektni prijedlozi se podnose u elektronskom obliku putem JEMS platforme, u razdoblju od 24. veljače 2022. do 24. svibnja 2022.

Detaljne upute o Pozivu potražite na službenoj stranici Programa.

Zainteresirani prijavitelji mogu kontaktirati i predstavnike Nacionalnih kontaktnih točaka i Zajedničkog tajništva čiji se kontakti također nalaze na programskoj stranici.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije