Accessibility icon

Pokrenuto savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Program učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

27. lipnja 2022.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike putem portala e-savjetovanja pokrenulo je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Program učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Program učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. postavlja ciljeve i prioritete za učinkovito korištenje Europskog socijalnog fonda plus (ESF+) za razdoblje 2021.-2027.

Glavni cilj ulaganja je ojačati ekonomiju i društvo kroz postizanje više razine zaposlenosti i aktivnosti, kvalitetnog i dostupnog obrazovanja povezanog s tržištem rada, snažnog sustava socijalne zaštite te kvalitetnih i dostupnih zdravstvenih usluga.

E-savjetovanje otvoreno je do 9. srpnja 2022. godine, a više informacija dostupno je na službenom portalu e-Savjetovanja.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije