Accessibility icon

Poziv na informativnu radionicu – Program Interreg VI-A Slovenija – Hrvatska 2021.-2027.

12. travnja 2023.

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo Interreg Programa Slovenija-Hrvatska u suradnji sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU i Regionalnom razvojnom agencijom Primorsko-goranske županije, poziva vas na sudjelovanje na informativnoj radionici koje će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na otvorene pozive na dostavu projektnih prijedloga.

Ukupna financijska alokacija za dva otvorena poziva iznosi oko 18,3 milijuna eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj, uz stopu sufinanciranja od 80%.
Prvi rok za dostavu projektnih prijedloga otvoren je do:

  • 24. svibnja 2023. u 12:00 sati (CET) za Prioritete 1. i 3.
  • 21. lipnja 2023. u 12:00 sati (CET) za Prioritet 2.

Detaljnije informacije o Pozivu i natječajna dokumentacija objavljeni su na službenoj programskoj stranici: http://www.si-hr.eu/2127/hr/

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa i Regionalnom razvojnom agencijom Primorsko-goranske županije organizira  informativnu radionicu koje će se održati:

27. travnja 2023. godine u Rijeci, s početkom u 10:00 h na Kampusu Trsat, velika dvorana Građevinskog fakulteta, Radmile Matejčić 3, Rijeka.

 

Dnevni red radionice dostupan je na sljedećoj poveznici: OVDJE Svoje sudjelovanje možete potvrditi putem poveznice: OVDJE

Na radionici će se uz otvorene pozive na Interreg Programu Slovenija-Hrvatska predstaviti i najbitnije informacije o otvorenim pozivima na transnacionalnim i međuregionalnim programima:

  • Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje – Interreg IPA Adrion
  • Program transnacionalne suradnje Središnja Europa
  • Program međuregionalne suradnje Interreg Europe

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

Najnovije