Accessibility icon

Obavijest o ukidanju obustave Poziva UP.04.2.1.08 ”Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika”

24. lipnja 2020.

Nastavno na obustavu Poziva UP.04.2.1.08 ”Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika”, Ured za udruge temeljem obavijesti Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva (PT2) od 23. lipnja 2020. objavljuje obavijest o ukidanju obustave Poziva.
Naime, u okviru Poziva oslobođeno je 71.340.650,46 kuna, odnosno 31.268.605,73 za Komponentu 1. te 40.072.044,73 za Komponentu 2. (navedeni iznos podložan je promjenama s obzirom na činjenicu da postupak dodjele bespovratnih sredstava za određene, do sad pristigle prijave, još uvijek traje).
Prijave na Poziv bit će moguće predavati od 24. lipnja 2020., od 12:00 sati UTC+1. Napominjemo kako svi projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je Poziv obustavljen, neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju ponovnog otvaranja Poziva.
Pozivamo Vas da pratite daljnje informacije vezane uz Poziv koje će pravovremeno biti objavljene na službenim stranicama Europskog socijalnog fonda i na internetskoj stranici https://strukturnifondovi.hr/

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

 

Najnovije