Accessibility icon

Poziv na radionicu za projekte po Pozivu na dostavu projektnih prijedloga Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama

25. lipnja 2020.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kao Posredničko tijelo razine 2 organizira savjetovanje za korisnike – praktičnu radionicu za projekte po Pozivu na dostavu projektnih prijedloga Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama. Poziv je objavljen u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020, točnije Specifičnog cilja 5a1 – Poboljšanje praćenja, predviđanja i planiranja mjera prilagodbe klimatskim promjenama.
Predstavnici Posredničkog tijela razine 2 na radionici će održati prezentacije na temu procedura, rokova i obveza vezano za provedbu projekatapo Pozivu 5a1 Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama, sufinanciranih bespovratnim sredstvima ESI fondova u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“, nakon kojih će kroz otvorenu diskusiju biti na raspolaganju korisnicima za sva pitanja i odgovore. U sklopu radionice korisnicima će se pružiti i sve potrebne informacije vezano za osiguravanje nacionalnog financiranja.
Radionica će se održati u utorak, 30. lipnja 2020. godine od 10:00 – 13:00 sati u prostorijama Fonda, Radnička cesta 80 (Zagrebtower), u dvorani na 4. katu. Prijave se vrše putem e-maila na adresu: branimir.buric@fzoeu.hr(link sends e-mail) najkasnije do kraja radnog dana 29. lipnja 2020. godine.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije