Accessibility icon

Preporuka korisnicima projekata ESF-a u cilju sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19

28. listopada 2020.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, kao i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezano uz očuvanje zdravlja, posebice u odnosu na ranjive skupine kao što su osobe starije životne dobi, osobe oboljele od kroničnih bolesti, djeca te ostale osobe sa zdravstvenim stanjima koje mogu imati povećani rizik za teže oblike bolesti uzrokovane virusom COVID-19, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike donijelo je preporuku namijenjenu svim korisnicima Europskog socijalnog fonda vezanu uz uvođenje epidemioloških mjera u okviru provedbe aktivnosti projekata, a kako bi se zaštitile najranjivije skupine, koje su ujedno i ciljane skupine ili krajnji korisnici u projektima.

Preporuka je objavljena na mrežnoj stranici Europskog socijalnog fonda.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

 

 

 

 

 

Najnovije