Accessibility icon

PRIJAVE ZA NAGRADU REGIOSTARS 2021.

19. veljače 2021.

Nagrade Regiostars godišnje su natjecanje koje Glavna uprava za regionalnu i urbanu politiku organizira od 2008. Postale su europska oznaka izvrsnosti za projekte financirane sredstvima EU-a koji se odlikuju inovativnim i uključivim pristupima regionalnom razvoju. Svake godine stotine projekata natječe se u pet kategorija: pametna Europa, zelena Europa, pravedna Europa, urbana Europa i tema godine. Javnost može dati svoj glas jednom od finalista, a pobjedničkom projektu dodjeljuje se nagrada po izboru javnosti. Regiostars nagrađuje najbolje ideje i rješenja za zajedničke izazove, što potiče regije da provode sve učinkovitiju regionalnu politiku EU-a.

Kako se prijaviti?

Vodič za podnositelje prijava sadržava sve potrebne informacije za pobjedu vašeg projekta. Uz detaljan opis ovogodišnjih kategorija nagrada, kriterije prihvatljivosti i kriterije za dodjelu, Vodič sadržava i praktični priručnik koji će vas voditi kroz sami postupak.
Vodič za podnositelje prijava

Internetska platforma za prijavu otvorena je od 9. veljače do 9. svibnja 2021.

Novost je da 2021. finalisti mogu sudjelovati u osposobljavanju u području komunikacije u okviru Europskog tjedna regija i gradova koji se održava u listopadu. Pobjednici iz pet kategorija i pobjednik po izboru javnosti zasluženu će nagradu primiti na svečanosti dodjele nagrada REGIOSTARS, koja će se održati u Dubrovniku u prosincu 2021.

 

Najnovije