Accessibility icon

Produljenje obustave dijela Poziva „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“

18. lipnja 2021.

Temeljem obavijesti Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva od 18. lipnja 2021., Ured za udruge objavljuje kako se obustava Poziva UP.04.2.1.11 „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ za prvu i drugu skupinu za financiranje produljuje do krajnjeg roka za prijavu na Poziv, odnosno do 30. lipnja 2021. godine.
Istovremeno se obavještavaju potencijalni prijavitelji kako se obustava za treću skupinu za financiranje ukida 23. lipnja od 10 sati te je od navedenoga roka moguće predavati prijave za treću skupinu za financiranje.

Svi projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je ovaj Poziv obustavljen za skupine za koje je obustavljen, neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju produljenja krajnjeg roka za prijavu.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije