Accessibility icon

Program transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. – poziv na nacionalnu info radionicu povodom 1. poziva na dostavu projektnih prijedloga

6. listopada 2022.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje dunavske regije, organizira informativni dan za Program transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027.

Svrha događanja je upoznati potencijalne prijavitelje sa sadržajem Programa s ciljem pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga. U sklopu događanja bit će prezentirana iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane hrvatskog projektnog partnera te mogućnosti financiranja iz programa europske teritorijalne suradnje.

Informativni dan će se održati 14. listopada 2022. godine u virtualnom formatu s početkom u 10:00 sati. Prijave za sudjelovanje je potrebno izvršiti do 12. listopada 2022. do 15:00 sati putem online prijavnog obrasca.

Program transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. – 2027. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u dunavskoj regiji primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša i energije, društvene uključivosti i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unaprjeđenju razvojnih politika, akcijskih planova i strategija.

Više informacija na stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Najnovije