Accessibility icon

Program transnacionalne suradnje Euro-MED – drugi poziv na dostavu projektnih prijedloga

27. lipnja 2022.

Program transnacionalne suradnje Euro-MED poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama mediteranskog područja na dostavu prijava u okviru drugog poziva na dostavu projektnih prijedloga.
Poziv se provodi u okviru programskih prioriteta Pametniji i Zeleniji Mediteran te s njima povezanih specifičnih ciljeva te se odnosi isključivo na tematske projekte koji obuhvaćaju slijedeće tipove projekata:

• istraživanje (engl. study)
• testiranje (engl. test)
• prijenos (engl. transfer)

Projekti koji će biti financirani u okviru ovog poziva odnose se na sve 4 programske misije:
• Inovativna održiva ekonomija
• Prirodna baština
• Zelena životna područja
• Održivi turizam

Ukupna financijska alokacija za 2. poziv iznosi 86 milijuna eura (EFRR, IPA + nacionalno sufinanciranje).

Prijave se podnose elektronskim putem pomoću on-line alata za praćenje Euro-MED programa JEMS u razdoblju od 27. lipnja 2022. do 27. listopada 2022. (13:00 sati, srednjoeuropsko vrijeme).

Detaljne upute i uvjete vezane uz poziv možete pronaći na stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te na programskoj web stranici.

Za više informacija o pozivu također je moguće kontaktirati predstavnike Nacionalnih kontaktnih točaka i Zajedničkog tajništva čiji kontakti se također nalaze na programskoj web stranici.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije održati će info dane za potencijalne prijavitelje na ovaj poziv. Točni datumi će biti naknadno objavljeni na web stranicama MRRFEU-a.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“

Najnovije