Accessibility icon

Projekt KeyQ+ u finalu izbora za najbolji EU projekt u Hrvatskoj

14. rujna 2021.

Projekt KeyQ+: Kultura i turizam kao ključevi kvalitete za prekogranični razvoj Italije i Hrvatske, kojeg je AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. u ulozi vodećeg partnera provodila od siječnja 2018. do rujna 2019., ušao je u finale izbora za Najbolji EU projekt unutar kategorije Doprinos prekogranične suradnje. U finalu će se natjecati s još šest projekata unutar iste kategorije, a njegova je prijava predložena od strane Istarske županije i Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove.

Ovim Vas putem pozivamo na glasovanje za projekt KeyQ+ koji je imao veliki značaj za Istarsku županiju u pogledu obogaćivanja turističke ponude temeljene na kulturnoj i gastronomskoj baštini.
Glasovati možete putem sljedeće poveznice: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/izmedu-31-eu-projekta-biramo-najbolji-glasajte-za-svoje-favorite-15101853

Projekt KeyQ+ imao je za cilj obogaćivanje turističke ponude prekograničnog područja Hrvatske i Italije novim turističkim proizvodima temeljenih na zajedničkoj kulturnoj i kulinarskoj baštini. Provodio se na prekograničnom području Italije i Hrvatske, u Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji te u regijama Friuli Venezia Giulia, Veneto i Emilia-Romagna. Ukupna vrijednost projekta bila je 6.500.000 kuna.

     

 

 

Najnovije