Accessibility icon

WALK THE GLOBAL WALK – Posljednji ciklus radionica akcijskog planiranja

2. travnja 2021.

U sklopu europskog projekta WALK THE GLOBAL WALK održane su online radionice akcijskog planiranja za učenike srednjih škola s područja županije.

 

Provedbom radionica akcijskog planiranja želi se osposobiti učenike da potaknu svoje vršnjake na aktivan angažman i promociju Ciljeva održivog razvoja, te da zajedno sudjeluju u nadolazećim projektnim aktivnostima. Učenici će tako u nadolazećem razdoblju pripremati različite promotivne aktivnosti koje će biti predstavljene u sklopu virtualne Globalne šetnje početkom mjeseca svibnja.

 

Projekt Walk the Global Walk ušao je u posljednju godinu provedbe, a cilj mu je razviti kritičku svijest mladih o miru, ljudskim pravima i razvojnim pitanjima s kojima se suočava svijet te ih potaknuti da šire tu svijest među svojim vršnjacima. U planu je do završetka u projekt uključiti 45 profesora te 900 srednjoškolaca iz Istarske županije.

Projekt je financiran je iz programa Europske komisije EuropeAid – “Raising public awareness of development issues and promoting development education in the European Union”.

Najnovije